Aer Conditionat Yamato 12000 BTU

Alegerea unui Aer conditionat Yamato YW12IG4 12000BTU cu freon R-32 reduce impactul asupra mediului cu peste 68% în comparatie cu un produs cu R-410A si duce la un consum mai scazut de energie datorita eficientei energetice ridicate.

PROFITA ACUM DE OFERTA!

Dezghetare inteligenta

Dezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit si o economie de energie.

Dezumidificare

Aparatul de aer conditionat YAMATO YW12IG4 12000BTU are capacitatea de dezumidificare, functie importanta in momentele din an cand nivelul de umiditate nu se mai incadreaza in limitele de confort.

Racire turbo

Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.

Operare auto

La pornirea aparatului, senzorii detecteaza temperatura incaperii si o aduc la un nivel optim de comfort, comform modului selectat.

Mod economic

Setarea termostatului se modifica automat in functie de temperatura pentru a evita racirea si incalzirea inutila. Aceasta ducand la o economie considerabila de energie.

Functia de temporizare

Permite pornirea sau oprirea aparatului la o ora prestabilita, asigurandu-se astfel un climat placut inainte de a ajunge acasa, totodata se poate evita uitarea aparatului pornit.

Functia sleep

Pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot

Functia de auto-restart

In cazul unei caderi neprevazute a retelei de tensiune electrica, aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.

Aer conditionat Yamato YW12IG4 12000BTU

Protectie impotriva aerului rece la incalzire

Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta a atins o temperatura suficient de ridicata.

Capacitate: 12000 BTU

Clasa de Energie: A++

Debit de aer: 550 m3/h

Capacitate dezumidificare: 14 Litri ora

Interval temperatura exterioara de functionare: -15 – +43 Grade

Freonul R32 este un agent frigorific de generatie viitoare, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului inconjurator.

De asemenea freonul R32 este usor de reciclat, fiind un agent frigorific monocomponent.

ACEST APARAT DE AER CONDITIONAT ESTE CU MONTAJUL INCLUS IN PRET!

SC PRESTIGE CLIMA SRL J40/8751/2012 RO30489945 SEDIUL SPATARUL PREDA 21 SECTOR 5 BUCURESTI